HAU HAU MURR!

15241948_1368059396540047_9190725739453253987_n

(Kuvassa Emmi ja ystävän kissa)

Minulle on sanottu että blogikirjoitukseni ei tarvitsisi aina olla niin kovaa hallituksen haukkumista.

Olen ennen ollut myös sitä mieltä että semmoinen yksisilmäinen herraviha on ihan lapsellista. Mutta en voi sille mitään että kaikki mitä nykyinen hallitus tekee on luokattoman huonoa, pahaa ja pöyristyttävää. Yritin oikein pinnistää että eikö nyt mitään hyvää muka ole SOS-porukka saanut aikaan, ja no keksin minä yhden: tasa-arvoinen avioliittolaki. Mutta jos sitä tarkastelee lähemmin niin kyllä on ihan toiset, aktiiviset kansalaisjärjestöt ja kansalaiset saaneet tarmokkaalla vuosien työllään ko. lain hallituksen pöydälle joten ei voi kyllä siitäkään heille hirveesti krediittiä myöntää. Niin ja joo, kun mietitään mitä mieltä hallituspuolue perussuomalaiset siitä ovat niin joo, antaa olla.

Vaikka yleensä ei kannata kauhean mustavalkoisesti maailman menosta ajatella, niin jotkut asiat nyt vaan on pahoja. Ihan vaan vääriä, huonoja ja pahoja.

Esimerkiksi arktisten napajäiden sulaminen EI OLE iloinen ja kiva MAHDOLLISUUS, se on vain ja ainoastaan UHKA ja VAARA. Turpeen ja hevosen kakan polttaminen ei ole tulevaisuuden energiamuoto, se on vain ja ainoastaan TYHMÄÄ ja VAARALLISTA. Ja sitten. Hallituksen mielestä on hyvä ajatus parturoida Suomen metsät. Ilmeisesti jonkun päässä pyörii nyt ajatus että kun halutaan vihreää energiaa niin se on jotain luontoon liittyvää…hmm..otetaan kaikkea eloperäistä, luonnollista luonnosta ja poltetaan se! Poltetaan suot, kakat, puut hakkeena! Mitäs vielä…poltetaan hirvet, oravat, rusakot???

Ja saanko sanoa että ilmastonmuutos ja lajien katoaminen tapahtuvat NYT ja ne eivät odota 50 vuotta että Suomen metsät uusiutuvat.  Meillä kaadetaan tällä hetkellä ikimetsiä ja kansallismaisemaa. Jokainen puu ja kasvi on nyt tärkeä, ei niitä saa kaataa holtittomasti kuin joku viinapiruinen metsuri vaan kasvattaa lisää! Turvelot!!!

Pitäisi kai olla jotain vaihtoehtoja aina kun kritisoi suureen ääneen jotain, ja onhan minulla. Esimerkiksi että Suomessa olisi hallitus joka ei yritä johtaa valtiota kuin yritystä. Ja että torjutaan ilmastonmuutosta, ei polteta meidän luontoa ja lopetetaan kaikkinainen ihmisten kiusaaminen ja kyykytys.

HAU HAU! MURR!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s