23. luukku

Tämä on JOUKKOVOIMAKALENTERIN kahdeskymmeneskolmas luukku eli tästä päivästä lukien on enää 1 yö 3.9.2016 HELSINGISSÄ JÄRJESTETTÄVÄÄN JOUKKOVOIMA-SUURMIELENILMAUKSEEN. Itse en ole mukana järjestämässä tätä hienoa tapahtumaa mutta olen ihan tohkeissani ja toivon että tekin innostutte! Eli tässä lasketaan päiviä seuraavaan Joukkovoima-mielenilmaukseen ihan kuin joulukalenterissa lasketaan montako yötä on jouluun.

13895002_1175173735861767_5961051050568532868_n

EI VOI OLLA TOTTA!

Huomenna se tapahtuu!!!

Huomenna päästään osoittamaan mieltämme. Huomenna joukkovoima näyttää voimansa. Hallitus on päivä päivältä enemmän osoittanut kelvottomuutensa. Meillä on kylmä, piittaamaton, hosuva hallitus joka ajaa toimillaan kikyn nimissä Suomen perikatoon ja kansan köyhyyteen.

Kun tyttäreni sanoo “Olispa jo tulevaisuus, en malta odottaa!”, suutun yhä enemmän koska en voi varauksetta ilakoida yhtä toiveikkaasti ja luottavaisesti. Mikään hallituksen päätöksissä ei luo uskoa, toivoa eikä rakkautta. Rahaa syydetään luontoa tuhoavaan tuotantoon, energiapolitiikka on naurettavan vanhanaikaista, köyhimpiä kansalaisia ajetaan yhä pahempaan ahdinkoon, joka ikinen päivä syytetään työttömyydestä työttömiä. (Mikä siinäkin on että ihan tavallinen ihminen jota kehutaan tunnolliseksi ja ahkeraksi työntekijäksi muuttuu sillä siunaaman sekunnilla työtä vieroksivaksi laiskuriksi ja yhteiskunnan loiseksi kun hän joutuu kortistoon????)

Meidän on nyt näytettävä ettemme hyväksy tätä!

OIKEESTI!!!!!

Tule tekemään Helsingin rautatientorille huomenna klo 14 alkaen jotain hienoa, merkityksellistä ja voimaannuttavaa yhdessä!

Hyvää yötä rakkaat miekkari-kaverit, huomenna  nähdään!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s