12.luukku

Tämä on JOUKKOVOIMAKALENTERIN kahdestoista luukku eli tästä päivästä lukien on enää 12 yötä 3.9.2016 HELSINGISSÄ JÄRJESTETTÄVÄÄN JOUKKOVOIMA-SUURMIELENILMAUKSEEN. Itse en ole mukana järjestämässä tätä hienoa tapahtumaa mutta olen ihan tohkeissani ja toivon että tekin innostutte! Eli tässä lasketaan päiviä seuraavaan Joukkovoima-mielenilmaukseen ihan kuin joulukalenterissa lasketaan montako yötä on jouluun.

14068519_1268607449818576_7740430283296381347_o

(Kuva: Emmi Liinalaakso)

VÄKIVAHVAA VAIKUTTAMISTA

Hallituksen tavoite tuntuu olevan päinvastainen kuin useimpien meistä moraalikäsitys eli että heikoimpia tuetaan niin että kaikki voivat olla tasa-arvoisia.

Niinpä myös vammaiset joutuvat kärsimään tästä epäinhimillisestä kohtelusta.

Vaikka terveydellisiä, fyysisiä tms. rajoitteita kantavat ihmiset ovat heikompien osassa yhteiskunnassa, mitään heikkoa ei ole siinä tavassa jolla vammaisten Joukkovoima-porukka on lähtenyt liikkeelle! Olen tavannut vaikka minkälaisia “terveitä” vellihousuja jotka voisivat ottaa oppia näistä aktiiveista!

Tässä lainaus facebook-sivusta:

“Hallitus leikkaa eniten heikoimmilta niin suhteellisesti kuin määrällisesti, mikä on järjettömyyden huippu. Vammainen ei ole osaansa valinnut. Hän ei pysty parantamaan olosuhteitaan itse. Hän on kaikessa riippuvainen yhteiskunnan tuesta. Vammaisen elämä on jo nyt taistelua jokaikinen päivä. Tästä huolimatta hallitus leikkaa lisää ja vie julmasti vammaisilta inhimillisen elämän mahdollisuudet.

“Joukkovoima vammaisten puolesta” -ryhmä osallistuu Joukkovoima-verkoston järjestämään valtakunnalliseen hallituksen leikkauksia vastustavaan mielenosoitukseen la 3.9.2016 klo 14 Hgin rautatientorilla – -> Eteläranta – -> Sinebrychoffin puisto (loppuu klo 18 mennessä).

Hallitus on herätettävä epäinhimillisistä aikeistaan. On säälimätöntä ja tunteetonta leikata vammaisilta. Tule tukemaan vammaisblokin osallistumista mielenosoitukseen hallituksen leikkauspolitiikkaa vastaan! Kutsu myös kavereitasi jakamalla tämän tapahtuman linkkiä! ☺

Vammaisblokin (-osaston) tunnusväri on keltainen. Eli voit halutessasi ottaa mukaan jotain keltaista.

Marssireitti on Helsingin rautatientorilta Eteläranta 10:n (Elinkeinoelämän keskusliitto EK) kautta Sinebrychoffin puistoon.
Taksit kannattaa tilata Rautatientorille (tulo) ja Sinebrychoffin puistoon (paluu) hyvissä ajoin, sillä kysyntää takseille on juuri tapahtuma-aikaan. Taksin on hyvä tulla rautatientorille noin tuntia ennen marssin alkua eli klo 13. Tapahtuma päättyy Sinebrychoffin puistossa klo 18 mennessä.

Tapahtumaan on hyvä varata mukaan välipalaa ja juotavaa sekä lämmintä päälle, vaikka päivä olisi aurinkoinen.

Marssireitti on ajoradalla ns. mukulakiveä eli täristävää mutta jalkakäytävien pinta on tasaisempaa.

Mikäli tarvitset avustajaa, se järjestetään. Ilmoita tarpeesta tässä tai viestillä yhteyshenkilöille (Raisa Lehtomäki, Juha Kovanen). Esteettömyysselvitys tapahtumasta päivittyy vielä (mm. reitin inva-wc:iden sijainnit).
#vammaiset #joukkovoima

Periksi ei anneta! Nähdään torilla!

Joukkovoima vammaisten puolesta -verkosto

P.S Koko mielenosoituksen tapahtumalinkki tässä : https://www.facebook.com/events/945257448906445/”

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s