7.luukku

Tämä on JOUKKOVOIMAKALENTERIN seitsemäs luukku eli tästä päivästä lukien on enää 17 yötä 3.9.2016 HELSINGISSÄ JÄRJESTETTÄVÄÄN JOUKKOVOIMA-SUURMIELENILMAUKSEEN. Itse en ole mukana järjestämässä tätä hienoa tapahtumaa mutta olen ihan tohkeissani ja toivon että tekin innostutte! Eli tässä lasketaan päiviä seuraavaan Joukkovoima-mielenilmaukseen ihan kuin joulukalenterissa lasketaan montako yötä on jouluun.

13909165_10154378199578810_3789837371028109377_o

(Kuva: Tuulia Reponen)

Karjalan ahkerat kansalaiset

Nyt nostetaan hattua itä-suomalaisille Joukkovoima-aktiiveille!

Olen ymmärtänyt että siellä on tomera porukka joka jaksaa tehdä vapaaehtoistyötä sen eteen että saataisiin paljon porukkaa 3.9. mielenilmaukseen ja ihmiset muutenkin mukaan vaikuttamaan meidän kaikkien yhteisiin asioihin. Meidän kaikkien on nyt omien resurssien mukaan osallistuttava ja katkaistava hallituksen perikatoon johtava mieron tie.

hannu2_min+

(Kuva: Hannu Ketoharju)

Eräs tuosta Joensuun Joukkovoima-porukasta on kansalaisaktiivi Hannu Ketoharju. Hän on ollut mukana puuhaamassa väkeä Joensuusta mielenosoitukseen, ja itse haluaa osallistua koska ”tuhoisa leikkauspolitiikka pitää saada loppumaan”, ja SOS-hallitukselle hän lähettäisi terkkuja: ” Leikkauspolitiikka on jo lähtöoletuksiltaan virheellistä, se tuhoaa hyvinvointivaltion perustan, eikä tuo talouteenkaan parannusta, vaan vie yhä pahempaan työttömyyteen. Sen seurauksena teette lisää leikkauksia ja tuhon kierre on valmis.

Kysyin Hannulta mitäs kaikkea he siellä tekevät ja Hannu kertoi että he ovat kiinnittäneet mainosjulisteita mm. sähkötolppiin ja jakaneet lennäkkejä ja jatkavat niiden jakamista, ovat järjestäneet soppajakeluita Joensuussa ja Kiteellä ja kaikista tapahtumista tiedotetaan facebookissa ja s-postilistalla.

Ja nyt korvat hörölle: he järjestävät myös banderollien teko-tapahtuman 25.8. Joensuussa, menkääpäs sinne!

Joensuun puuhaporukka on myös järjestänyt aiemminkin bussikyytejä mielenosoituksiin Helsinkiin, ja niissä on yleensä ollut noin 40 henkeä. Nyt heidän bussinsa on vielä vajaa, eli KIIREEN VILKKAA KAIKKI KARJALAN IHMISET ILMOITTAUTUMAAN! Kympillä pääset! Sen perusteella mitä olen Joensuun Joukkovoiman jutuista ymmärtänyt, he saattavat olla innostavaa elleivät peräti hauskaa seuraa reissulla! Pakkaatte karjalanpiirakat mukaan, mulla on sitä perunasalaattia ja yhdessä ne on makoisa pari!

Miettikääs nyt hetki miten ahkeria ja innostavia tyyppejä on Joensuussa, arvostan. Nyt ei kyllä aleta nyhjäämään ettei heidän kova työnsä mene hukkaan!

Täältä katsokaa lisää tietoa ja vinkkejä:

https://www.facebook.com/groups/837318093010755/?fref=ts

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s