MULLA ON OIKEUS OLLA TYHMÄ

(Kuvassa Emmi lähdössä Tampereen Pride-marssille 11.6.2016)

13418406_1216586845020637_5719760704880721838_o

MULLA ON OIKEUS OLLA TYHMÄ!

Minulla, ja ihan kenellä tahansa on oikeus olla niin tyhmä ettei tiedä kikystä, sotesta, markkinaliberalismista tai EKP.stä yhtään mitään ja silti saada asiallista, reilua ja inhimillistä kohtelua tässä yhteiskunnassa.

Ei saa olla niin ettei kansalainen voi yhtään luottaa että hänenkin asioistaan päätetään oikeudenmukaisesti!

Tämä on törkeää.

Ajatellaan fiktiivistä Hilmaa, 85 vuotta. Hän ei enää jaksa seurata maailman menoa niin tarkkaan, presidentin nimen sentään tietää. Se ei ole Paasikivi eikä Kekkonen. Hän kitkuttaa pienellä eläkkeellään eikä tiedä, että hän voisi saada asumistukea ja kotiapua. Hän tietää että viimeksi kun kävi lääkärissä, se olikin kalliimpaa kuin ennen, samoin lääkkeet.

Yhteiskunnan pitää olla sellainen ettei Hilman tarvitse tietää mistään mitään ja silti hän saa tarvitsemansa avun!

Hallituksella ei ole mitään käsitystä eikä mielenkiintoa miettiä sitä, miten heidän päättömyytensä vaikuttavat ihmisten elämään. EI OLE SAMPERI MEIDÄN TEHTÄVÄ KOKO AJAN ESTÄÄ KATASTROFEJA TAPAHTUMASTA!

Ihmisen pitää voida luottaa että päättäjillä on asiantuntijuutta ja tietoa asioista, jolloin ihan kaikkien meidän ei tarvitsisi olla koko ajan kartalla ihan jokaisesta asiasta. HALLITUKSEN KUULUU, se on heidän työnsä!!! Tai ainakin hommata hyvä asiantuntija-taustavoima.

Mua on alkanut kiinnostaa kiky, sote, markkinaliberalismismi ja EKP joten en ole siinä suhteessa tyhmä mutta pointtini on se että kaikki me saataisiin olla ihan bimboja ja silti meistä kuuluu pitää huolta! Jos se on holhoamista niin ihan sama. Tarkoitan tässä vaan sitä että päättäjät ovat velvollisia olemaan kaikkien puolella, heidänkin jotka eivät voi tai osaa puolustaa itseään.

Lasten täytyy voida luottaa että heille rakennetaan parempaa tulevaisuutta eikä mitään elinkelvotonta mad max-maisemaa. Ymmärtämättömien täytyy voida luottaa että heistä pidetään huolta. Jos jotakuta ei vaan kiinnosta politiikka niin silti täytyy voida luottaa että politiikot päättävät hänenkin hyväkseen.

TERVEISIN MUIJA JOKA EI TAJUA MITÄÄN SOTESTA OIKEESTI. EIKÄ KANSANTALOUS MEINAA AUETA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s