Hei Sinä joka äänestät Kokoomusta!

HEI SINÄ! (Osa 2)

Hei Sinä joka äänestät Kokoomusta!

Oletan että Sinulle on tärkeää menestyminen. Olet ehkä sitä mieltä että ihminen on itse vastuussa menestyksestään ja jos ei menesty, se on vain omaa laiskuutta etkä voi sietää laiskureita.

En lähde nyt tässä kiistelemään arvo-asioista mutta haluaisin kysyä, minkä arvoisena ajattelet ehkä esimerkiksi oman tutkintosi jos tulevaisuudessa Suomen koulutustaso ei ole enää yleisesti laadukkaana ja korkealuokkaisena tunnettua? Tai kun suomalainen energiatalous näyttäytyy naurettavan vanhanaikaisena? Kun suurimmat innovaatiot ovat niin menneisyyttä ettei niillä enää kehtaa kehuskella maailmalla? Kuinka hierot globaalia bisnestä jos tulet maasta jolla on maine pysähtyneenä ja ongelmaisena valtiona joka ei enää loista kun listataan arvostettuja, korkeastikoulutettuja, puhtaita, demokraattisia ja tavoiteltuja maita?

Mitä sitten kun suomalaisuus ei olekaan enää hyvän laadun tae kansainvälisessä kilpailussa? Kun ostaja nyrpistää nenäänsä kun kuulee, mistä tulet?

Oletko ajatellut?

Allekirjoitatko todellakin hallituksen strategian sellaisenaan, vaikka sitä ja sen henkeä toteuttamalla Suomen maine menee? Sivistys ja innovaatiot murenevat, matkailuala näivettyy kun Lappi ja Joulupukki on myyty amerikkalaisille ja ökyrikkaille, pompöösit shoppailupaikat kuihtuvat kun edes keskiluokalla ei ole enää varaa kuluttaa. Pittoreskit pienet putiikit, joista ostaa uniikkia suomalaista käsityötä -hah-mitä ne on…

Takapajula korkealla työttömyydellä  ei ole kilpailukykyinen ja mediaseksikäs paikka josta ponnistaa.

Jos Sinulla on yhtään bisnesvainua, tajuat varmasti että tämä hallituksen muutos-strategia on todella huono ja yksisilmäinen strategia joka perustuu johonkin ihmeelliseen vanhanaikaiseen utopiaan ja johtaa pelkkään tuhoon.  Haluatko todellakin olla osa silkkaa typeryyttä ja tyhmyyttä?

Valitse seuraavissa vaaleissa älykäs vaihtoehto!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s