Hyvä Perussuomalaisten kannattaja.

HEI SINÄ! (Osa 1)

Hei Sinä joka äänestät Perussuomalaisia!

Perussuomalaiset pääsivät mukaan hallitukseen viime eduskuntavaalien jälkeen. Ehkä äänestit PS:a koska Sinulle oli tärkeää mm. hillitsemättömän maahanmuuton torjunta ja ajattelit että nyt saadaan ns. ”rajat kiinni”.

Olet ehkä nyt joutunut huomaamaan ettei niin käynytkään ja olet pettynyt jos mielestäsi maahanmuuttajilla on edelleen liian lokoisat olot Suomessa.

Sen sijaan ihan tavallisen kantasuomalaisen(kin) elämä on käynyt koko ajan ahtaammaksi ja tulevaisuus kurjemmaksi. Joka päivä tulee uutisista yhä kovempia heikennyksiä duunarin, lapsiperheen ja työttömän arkeen. Ja Sinua suututtaa koska kamaluuksia on ajamassa läpi myös Perussuomalaiset.

Sinua ehkä ei kiinnosta politiikka, mutta kysyn nyt että oletko ajatellut että voisiko Sinulle olla tärkeämpää pienen ihmisen, itsesi, perheesi, läheisesi  hyvinvointi kuin se, että joku muualta tullut saa olla täällä Suomessa?

Tiesitkö että nykyään on äärimmäisen vaikeaa kaataa hallitusta välikysymystä tekemällä koska se paikka, missä äänestetään, pääseekö hallitus pälkähästä vai ei, on eduskunta. Ja eduskunnassa on valitettavasti enemmistönä juuri ne samojen puolueiden kansanedustajat kuin on hallituksessakin. Kätevää, eikö?

Nyt ehkä ajattelet että siellä joku vassarinsuvakkipelle yrittää kalastella irtopisteitä omaan maaliin ja kyllä, olet oikeassa. Kääntämällä valtasuhteet kunnallispolitiikassa, eduskunnassa ja hallituksessa saadaan oikea muutos aikaan ennen kuin rakkaasta Suomen maastamme ei ole enää mitään jäljellä. Unohda jo ulkomaalaisista vouhkaaminen, katso mitä Sinulle tekee parhaillaan ihan omat porukat hallituksessa! Älä jätä äänestämättä, anna äänesi kaikissa vaaleissa sinne missä lupauksia ei petetä ja missä päätöksiä tehdään kansalaisen hyvinvointia ajatellen!

Vasemmalle on aina ennenkin työläisten äänet menneet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s